top of page

'Als kind voelde ik mij niet veilig'

Als kind voelde ik mij niet veilig en eenzaam. Die gevoelens waren zo heftig dat ik ze weggedrukt heb. Toen ik ouder werd zocht ik de oplossing van de eenzaamheid buiten mezelf.

Ik begon de onrust en leegte in mijn lijf op afstand te houden door situaties en mensen proberen te controleren. Alleen…, ik had niet in de gaten dat ik vooral mezelf controleerde. Na vele jaren kreeg ik klachten. Ik werd gespannen, kreeg fobische angsten en ging hyperventileren.


Toen ik contact leerde maken met mijn lichaam kon ik voor het eerste echt ontspannen. Ik leerde contact maken met de leegte en het verdriet onder de spanning. Ik ontdekte de kleine Huub die zoveel behoefte heeft aan geborgenheid en veiligheid.


Ik heb geleerd mezelf te dragen. Als ik me leeg of verlaten voel, neem ik de kleine Huub in mijn armen. Zo draag ik mezelf. Ik hoef mezelf - of anderen - niet langer te controleren. Wat een bevrijding!


Wil jij ook in je lijf komen? Wil je ook leren om te ontspannen en opgeslagen emoties toe te laten? Ik help je graag met zelfonderzoek, aanraken en coaching. Je bent van harte welkom.

Comments


bottom of page